Crna Kronika

Zagrebački aerodrom Pleso

Udario taksista Cammea pred putnicima

Udario taksista Cammea pred putnicima

Nepoznati napadač je neutvrđenim predmetom udario taksista Cammea po nozi i lakše ga ozlijedio

Policija traga za muškarcem koji je u četvrtak iza 21 sat napao taksista Cammea na zagrebačkom aerodromu Pleso. Glasnogovornica taksi Cammea tvrdi da i iza ovog napada na njihovog vozača stoji netko iz Udruge taksista grada Zagreba, piše danas.net.hr

Nepoznati napadač je neutvrđenim predmetom udario taksista Cammea po nozi i lakše ga ozlijedio. Policija u četvrtak nije mogla potvrditi da je napadač bio netko iz Udruge taksista grada Zagreba, dok taksisti iz Velike Gorice tvrde da nikakvog napada nije bilo.

"Sletio je zrakoplov i puno ljudi je izašlo iz aerodromske zgrade prema autobusu. Stajali su kraj busa kako bi utovarili stvari, a mlađi vozač Cammea koji se parkirao na autobusno stajalište vabio je ljude da će ih on voziti. Vikao je 'Cammeo, Cammeo' i govorio da je cijena ista kao autobusa.

Taksisti su ga pitali ima li narudžbu, a on je počeo vikati da smo četnici. Izmišljaju napade, pa je tako navodno napadnuti vozač Cammea pokazao policiji da ga je napao vozač BMW-a, a taj koji je pokazao vozi trudna kolegica", ispričali su vozači velikogoričkih taksija za 24 sata.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.