Crna Kronika

Karlovac

Čekali ga pred stanom i pretukli

Čekali ga pred stanom i pretukli

Muškarac (64) je u srijedu krenuo na posao. Nepoznati počinitelji dočekali su ga ispred stana, stavili mu jastuk na glavu, svezali ga i flasterom mu začepili usta. Napali su ga u karlovačkom naselju Banija u Vrazorovoj ulici, piše 24sata.hr

Muškarac živi na toj adresi svega dva mjeseca kao podstanar. Večernji list neslužbeno doznaje kako je ostao bez 800 kuna. Susjeda i  njen suprug  čuli su snažan udarac i zapomaganje. Nazvali su policiju koja je odmah stigla, no kako nisu ništa čuli iz stana, otišli su.

Deset minuta kasnije susjedi su čuli otključavanje vrata. Pretpostavljaju kako su razbojnici otišli s druge strane zgrade prema autocesti. Čuli su lupkanje po vratima. Susjeda je otrčala do vrata i na njene pozive muškarac je odgovorio da su ga vezali i da je napadnut. Ponovno je nazvala policiju. Policija je ovaj put došla u pratnji vatrogasaca. Otvorili su zaključana vrata. Susjeda tvrdi kako su muškarcu ručni zglobovi bili krvavi, pokraj usta mu je visio flaster i bio je pun modrica.

Policija je potvrdila razbojništvo koje je izvršilo više nepoznatih ljudi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.