Crna Kronika

Tragedija

Omiš: Pred djecom ubio partnericu

Omiš: Pred djecom ubio partnericu

Navečer, nešto iza 21 sat počinio je zločin

Tijelo mrtve žene i teško ranjeni muškarac pronađeni su sinoć u stanu u centru Omiša. Kako doznajemo, radi se o ubojstvu iz ljubomore u kojemu je 37-godišnju partnericu Natašu B. hicem iz lovačke puške ubio 25 godina stariji Milan K.

On je nakon ubojstva pokušao počiniti i samoubojstvo, ali mu to nije uspjelo. Željka Radošević iz splitske policije izjavila je za Index da je prevezen u splitsku bolnicu Firule i da je trenutno izvan životne opasnosti.

Ubijena Nataša B. navodno se prije nekoliko mjeseci razvela od supruga i s dva maloljetna sina živjela u stanu gdje se sinoć dogodila tragedija. Navodno je već neko vrijeme htjela prekinuti vezu, ali se Milan K. s tim nije mogao pomiriti. Ubio je jednim hicem, a sebi je pucao u lice.

Milan K. je prije same tragedije, jučer popodne, nazvao omišku policiju i prijetio da će se ubiti. Policija ga je privela i uputila u lokalni Dom zdravlja. Tamo je dobio je lijekove za smirenje i tad je pušten kući.

Navečer, nešto iza 21 sat počinio je zločin. U tom su trenutku u stanu bili i sinovi ubijene. S njima su trenutno djelatnici Centra za socijalnu skrb.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.