Crna Kronika

Nepoznat uzrok tragedije

Rijeka: Ubio suprugu pa pucao sebi u glavu

Rijeka: Ubio suprugu pa pucao sebi u glavu

Pokojna Jasna Kulušić bila je diplomirana pravnica i vrlo poznata i ugledna Riječanka koja je radila kao regionalna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca u Rijeci

U stanu obiteljske kuće u mjestu Jušići na broju 28A u općini Matulji iznad Rijeke sinoć oko 21,15 Fedor Kulušić (73) hicem iz pištolja ubio je suprugu Jasnu (50), majku njihovo troje djece, od kojih je dvoje maloljetno.

Muškarac je potom iz istog pištolja pokušao počiniti samoubojstvo, ali nije podlegao ozlijedama te je prevezen u KBC Rijeka gdje se liječnici bore za njegov život.

Iako je policijski očevid potrajao do iza ponoći pa motiv još nije poznat, neki od susjeda spominju Fedorovu ljubomoru i veliku razliku u godinama između supružnika kao mogući uzrok krvoprolića. Ipak, Kulušiće spominju kao normalnu i skladnu obitelj. Očevidu je prisustvovao i liječnik sudske medicine Dražen Cuculić.

S obzirom na to da u istoj kući žive i Jasnini roditelji, i to u stanu pored stana Jasne i Fedora, oni su čuvši hice iz pištolja pozvali policiju i Hitnu pomoć, piše Jutarnji list. Krvoproliće se navodno dogodilo u hodniku između dva stana, njihova i stana njenih roditelja.

Pokojna Jasna Kulušić bila je diplomirana pravnica i vrlo poznata i ugledna Riječanka koja je radila kao regionalna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca u Rijeci. Vrlo je često davala izjave povezane uz Zakon o radu te je rado nastupala na državnoj televiziji. Prije toga radila je i kao pravnica u hotelu Adriatic i u riječkom trgovačkom gigantu Brodokomercu.

Suprug Fedor radio je u riječkoj luci.

Točni uzroci i motivi tragedije koja je šokirala stanovnike Jušića utvrdit će se istragom koju će provesti riječki policajci.


Reci što misliš!