Crna Kronika

Ubojica s Marjana!

Policija objavila fotografiju majice ubojice s Marjana

Policija objavila fotografiju majice ubojice s Marjana

Policija je u ponedjeljak objavila fotografiju sportske majice osobe koja vjerojatno ima saznanja o ubojici Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31), čije je tijelo pretprošle subote pronađeno plitko zakopano na splitskom Marjanu, piše jutarnji.hr

Naime, kako piše na MUP-ovim stranicama , prema do sada prikupljenim informacijama postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju ovog teškog kaznenog djela kao i o samom kaznenom djelu ranije koristila sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba „ AC MILAN" s otisnutim brojem „5" i natpisom „REK_I" na leđima te slabo vidljivim natpisom na prsima „bwin". U natpisu „REK_I" između slova „K" i „I" nedostaje slovo.

Stoga pozivaju korisnika sportske majice na fotografijama i sve građane koji imaju informacije o osobi koja se koristila sportskom majicom da dostave informacije pozivom na broj telefona 192, adresu elektronske pošte policija@mup.hr ili u najbližu policijsku postaju.
Google oglasi

Podsjetimo, posljednjih je dana, kako bi što prije riješili misterij ubojstva na Marjanu, u splitskoj policiji vladao zavjet šutnje, a policajci su grčevito radili sa svim raspoloživim ljudima kako bi razriješili ovaj jezivi zločin.

Nakon otkrivanja nalaza vještačenja bioloških tragova koji su pronađeni na mjestu okrutnog ubojstva i na predmetima koji su ostali iza ubojice, a to su njegov ruksak, brižljivo naoštreni kuhinjski nož kojim je nesretnoj turistkinji gotovo odrubljena glava, te ljepljive trake kojom joj je ubojica vezao ruke, policija je uz pomoć građana odlučila pronaći napadača.

U srijedu navečer je najmanje 30-ak specijalaca pod punom opremom poslano na akciju uhićenja jedne sumnjive osobe na području Meja, no, akcija je propala jer osobu koju su tražili nisu našli na adresi na kojoj su je imali lociranu.

Splitska je policija danas objavila i fotografiju majice osobe koja vjerojatno ima saznanja o napadaču.

jutarnji.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.