Crna Kronika

Nakon prijave

PU karlovačka-istraga zbog eksplozije ručne bombe bačene u dvorište poduzetničke obitelji

PU karlovačka-istraga zbog eksplozije ručne bombe bačene u dvorište poduzetničke obitelji

U eksploziji u dvorištu 77-godišnjaka, oca Joze Lovrinovića, oštećena su dva vozila i zgrade

Karlovačka policija provodi kriminalističku istragu nakon prijave Joze Lovrinovića, jednog od vlasnika obiteljskog obrta za šumarstvo, da je u subotu navečer nepoznati počinitelj bacio ručnu bombu u dvorište njegovih roditelja na Turnju, pri čemu je počinjena šteta, ali nitko nije ranjen.

U eksploziji u dvorištu 77-godišnjaka, oca Joze Lovrinovića, oštećena su dva vozila i zgrade, a policija nastoji utvrditi okolnosti u kojima se ekspolozija dogodila te pronaći počinitelja, navodi se u priopćenju. Policija navodi da je Lovrinović rekao kako sumnja da je riječ o zastrašivanju ljudi koji mu duguju novac. Majka Ruža Lovrinović rekla je za Hinu kako je sin jutros odnio policiji podatke o dužnicima i njihovu dugu.

Misli da je bomba poruka onih koji su radili s njezinim sinom Jozom i ostali mu dužni.

Predsjednik gradske četvrti Turnja Dubravko Stavljenić osudio je taj izgred, posebice na Turnju, gdje su i sada vidljive strašne posljedice rata.

Iako ne znam tko je i zašto to učinio, drago mi je da izgred nema veze s nacionalizmom. Najvažnije je da nitko nije stradao jer je kuća u prometnoj Ulici braće Gojak pa je, rekao je Stavljenić ua Hinu, "moglo biti svašta".

Po policijskom priopćenju, počinitelj će odgovarati za kazneno djelo "dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.