Crna Kronika

Međunarodno krijumčarenje droge

U zajedničkoj akciji policija Hrvatske i Crne Gore uhićeno 29 osoba

U zajedničkoj akciji policija Hrvatske i Crne Gore uhićeno 29 osoba

Policije Hrvatske i Crne Gore su zbog međunarodnog krijumčarenja droge podnijele kaznene prijave protiv 29 osoba, 18 u Crnoj Gori i 11 u Hrvatskoj, priopćila je u četvrtak uprava crnogorske policije.

Voditelj odjela za borbu protiv droge crnogorske uprave policije Dejan Knežević rekao je da su po nalogu specijalnog državnog tužitelja i u suradnji s policijom i državnim odvjetništvom Hrvatske, realizirali višemjesečnu policijsku akciju koja je na crnogorskom teritoriju provođena pod kodnim nazivom Mak a u Hrvatskoj pod nazivom Hunt .

"Tijekom akcije na teritoriji obje države pronađeno je i oduzeto 3,3 kilograma kokaina (Hrvatska), 1,55 kilograma heroina i 21 kilogram marihuane (Crna Gora), pola kilograma hašiša i 800 tableta ekstazija (Hrvatska), 100 grama opojne droge amfetamin (Hrvatska) i kilogram smjese koja služi za miješanje s heroinom (Crna Gora)“, rekao je on.

Knežević je na konferenciji za novinare rekao da su podnijete kaznene prijave protiv ukupno 29 osoba – 18 u Crnoj Gori i 11 u Hrvatskoj.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.