Crna Kronika

napad zbog gubitka

Splitski redar ispalio 12 hitaca u automat klub

Splitski redar ispalio 12 hitaca u automat klub

Redar je ispalio 12 metaka, stigao je promijeniti i okvir, glavna meta bila je reklama kluba

38-godišnji splitski redar koji je jučer rano ujutro zapucao na automat klub na Poljičkoj cesti priveden je danas na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu zbog kaznenog djela opće opasne radnje. Tužiteljica je tražila pritvor argumentirajući zahtjev presudom za protupravnu naplatu i optužnicom za teško ozlijeđivanje, no sudac istrage odbio je poslati redara na Bilice. Izrekao mu je mjeru opreza i zabranio ulazak u kockarnice na području RH.

Izgubio pet tisuća kuna pa otišao kući po Mauser...

Policiji je redar pojasnio da je pucao u znak revolta, odnosno, kako bi upozorio da postoje osobe koje kradu s aparata. Tvrdi da se i njemu upravo to dogodilo prije dvije noći dok je kockao u klubu. Izgubio je pet tisuća kuna. Razljućen, otišao je kući po pištolj Mauser. Vratio se oko 7 sati. U tom trenutku klub nije radio, vrata su bila zaključena, a unutra su bili zaštitar i voditelj poslovanja.

Pištolj bacio u koš, prošetao do benzinske i pozvao policiju

Redar je ispalio 12 metaka, stigao je promijeniti i okvir, unatoč tehničkim problemima sa "štekanjem" pištolja kod trećeg hica. Jučer smo pobrojili sedam rupa na pročelju i vratima. Glavna meta bila je reklama kluba. Prava je sreća kako nitko nije nastradao. Jedan metak završio je u stolici u kojoj je svega koji minut ranije sjedio voditelj poslovanja.

Nakon što si je dao oduška, redar je Mauser bacio u koš i prošetao do obližnje benzinske stanice s koje je pozvao policiju.


Reci što misliš!