Crna Kronika

Vandalski pohod ili pshihopat u akciji

Noćno divljanje u Biogradu: Twingo završio u moru, razbijena stakla na nekoliko automobila

Noćno divljanje u Biogradu: Twingo završio u moru, razbijena stakla na nekoliko automobila

Noćas je u Biogradu na Moru jedan Renault twingo završio u moru, a na više njih su porazbijana stakla, što je rezultat vandalskog pohoda za sad još uvijek nepoznatog počinitelja ili više njih.

Na nekoliko automobila za sad nepoznati vandal(i) je razbio stakla, a ovome koji je bio bliže mora, spustio je ručnu i gurnuo ga je s rive na predjelu Jaz u more, prenosi Portal Biograd.

- U blizini ne postoji nikakav klub ili diskoteka, otkud bi mladi, eventualno pod utjecajem alkohola, mogli napraviti ovakvu štetu na putu kući.

Čitatelj vjeruje da je počinitelj ipak netko stariji. - Vidljivi su otisci tragova nečijih cipela pa se može zaključiti da se gazilo i skakalo po vjetrobranskom staklu auta. No broj cipela je velik, pa bih rekao da su pripadale krupnijem čovjeku, za 24sata je izjavio 

U zadarskoj policiji su potvrdili da je u Biogradu vozilo oštećeno i da je završilo u moru, te da sumnjaju da ga je počinitelj najvjerojatnije gurnuo u more. Rekli su da su oštećena još dva vozila i motokultivator.

Tko je to učinio još ne znaju, ali vandala ili više njih još uvijek traže. Zasad nije poznata visina štete koju su vlasnici vozila pretrpjeli. To će se znati nakon što dođu u policijsku postaju i sami procjene štetu koji im je netko počinio, najvjerojatnije iz obijesti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.