Zabava

nezavisna glazbena scena

Hoće li se nastaviti Made in Zadar?

Hoće li se nastaviti Made in Zadar?
diadora tv

Svi koji su nešto glazbeno radili u ovom gradu zajedničkim snagama pokušat će doprinijeti nastavku života alternativne scene u Zadru, pojasnili su Bujas i Miočić Stošić.

U emisiji Pomalo na Diadori tv gostovali su Stipe Bujas | Vedran Miočić Stošić.

Frontmen benda Alergija i bivši član (koji nikad nije prestao družiti se i surađivati s punkerima) voditeljici Silviji Jurin otkrili su brojne zanimljivosti.

Bilo je riječi o novom spotu, suradnji s Vedranom Miketom, novom merchendiseu, posebnoj LP ploči... te važnosti ekipe ''za cili život'', pa i onda kada je mladost ludost nekako ostala iza nas.

O tome najbolje govori koncert Made in Zadar održan u kolovozu ove godine na Mornarici za 30 godina Alergije, a nastao je još 2009. u Kinu Pobjedi. Nastupio je Pećo, potom Arises i Sexymotherfuckersi, a "slavljenici" su oduševljeni odazivom publike ali i činjenicom da im je u susret izašla i Tankerska plovidba i osigurala prostor.

Hoće li se Made in Zadar nastaviti? Vrijeme Adventa vrlo lako bi mogla biti prilika za to.

Svi koji su nešto glazbeno radili u ovom gradu zajedničkim snagama pokušat će doprinijeti nastavku života alternativne scene u Zadru, pojasnili su Bujas i Miočić Stošić.


Reci što misliš!