Događaji

petak, 18. listopada

Kupi ulaznicu za koncert duhovne glazbe i osiguraj jednom djetetu u Africi hranu za cijelu godinu!

Kupi ulaznicu za koncert duhovne glazbe i osiguraj jednom djetetu u Africi hranu za cijelu godinu!

Bliži nam se veliki humanitarni koncert duhovne glazbe MISIJE DR KONGO ZaDar koji će se održati u petak, 18. listopada .2024. u 20 sati u Velikoj dvorani Krešimira Ćosića u ŠC Višnjik .

Koncertu će prethoditi zajednička molitva svete krunice u 19,30. Pozivamo vas  da nam se pridružite u molitvi kako bismo zajedno uronili u otajstva vjere i predali svoja srca Mariji, našoj Nebeskoj Majci.

U trenucima molitve krunice, otvaramo svoje duše Božjoj prisutnosti, moleći za oprost, milosrđe i zagovor za nas same, naše obitelji, prijatelje i cijeli svijet.

Dođite, okupimo se u molitvi i osjetimo snagu zajedništva u vjeri. Neka nas krunica sve blagoslovi i ojača u vjeri, nadi i ljubavi.

Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe MISIJE DR KONGO ZaDar događaj je ispunjen ljubavlju, zajedništvom i nadom, koji će nas sve podsjetiti na snagu muzike i duhovnosti, a sve što prikupimo bit će usmjereno našim školskim sestrama franjevkama Splitske provincije koje su vođene Duhom Svetim, prije pola stoljeća krenule u Dr Kongo, tadašnji Zair.

Kroz note koje inspiriraju i riječi koje liječe, ovaj koncert povezat će naša srca u jednu harmoniju suosjećanja i solidarnosti. Pored izvanrednih izvođača, večer će biti obogaćena toplinom i blagoslovom koji dolazi kad pomažemo drugima.

Dođite, budite dio ovog posebnog trenutka i zajedno osjetimo snagu dobrote i duhovnosti!

Na humanitarnom koncertu će nastupiti: Emanuel, Amorose, fra Marin karačić, sestre Halužan, Marina Matošević i Ivan Vidović-Eyevan.

*Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima na linku


Reci što misliš!