Biznis

Udruženje ugostitelja Zagreb

O gorućim temama u ugostiteljstvu na Forumu u Esplanadi

O gorućim temama u ugostiteljstvu na Forumu u Esplanadi
Marko Lukunić/PIXSELL

O gorućim temama u ugostiteljstvu, kao što su pitanje radne snage i formalnog obrazovanja budućih naraštaja za ugostiteljska zanimanja, pričat će se na ovogodišnjem Forumu zagrebačkih ugostitelja koji će se održati 23. listopada 2024., u Esplanade Zagreb Hotelu s početkom u 10 sati,

Forum u organizaciji Udruženja ugostitelja Zagreb i Nezavisne udruge ugostitelja Zagreb doživjet će svoje 16. izdanje te će još jednom postati mjesto susreta ključnih dionika koji će razgovarati o trenutno najvažnijim temama i trendovima u svijetu ugostiteljstva. 

Ovogodišnji program obuhvaća dvije dinamične panel-rasprave: „Radna snaga i obrazovanje u ugostiteljstvu – izazovi i prilike“ i „Čime možemo začiniti gastro scenu u Zagrebu?“.

Na Forumu će biti dodijeljena i posebna priznanja i to isključivo ženama u ugostiteljstvu, čime se želi istaknuti njihov doprinos i uspjeh u industriji, a okupljeni će imati priliku uživati u gastro izložbi te razgledati ponudu proizvoda i usluga raznih dobavljača i distributera.  


Reci što misliš!