Biznis

#suradnja

Pedesetak slovenskih i hrvatskih poduzetnica u Rogaškoj Slatini dogovorilo prve zajedničke poslove

Pedesetak slovenskih i hrvatskih poduzetnica u Rogaškoj Slatini dogovorilo prve zajedničke poslove

Uz aktivno predstavljanje poslovnih aktivnosti, kao i potreba za poslovanjem na slovenskom odnosno hrvatskom tržištu, te održani business speed dating, rezultati susreta i više su nego zadovoljavajući

Dva dana boravka u Rogaškoj Slatini na prvim B2B susretima slovenskih i hrvatskih poduzetnica, u organizaciji Poduzetničkog centra Vrelec i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra donijeli su odlične rezultate i prve poslovne aranžmane.

Svjesni da samo međusobna suradnja i zajednički rad donosi učinkovit  poslovni napredak, pedesetak poduzetnica i poduzetnika iz Hrvatske i Slovenije odazvalo se prvim B2B poduzetničkim susretima u Rogaškoj Slatini koji su, nakon dvodnevnog druženja, upravo završili.

Uz aktivno predstavljanje poslovnih aktivnosti, kao i potreba za poslovanjem na slovenskom odnosno hrvatskom tržištu, te održani business speed dating, rezultati susreta i više su nego zadovoljavajući - 11 dogovorenih poslova i više od dvadesetak u pregovorima.

Od trgovine, proizvodnje, turizma, pravnih i poslovno-konzultantskih usluga, poslovna suradnja dogovorena je i na međusobnom pružanju potpore u dolasku na tržište jedne ili druge države. Uz jasnu poruku - dok se političari svađaju, slovenske i hrvatske poduzetnice surađuju.

Organizaciju B2B susreta upriličila je Branka Aralica, direktorica Poduzetničkog centra Vrelec iz Rogaške Slatine, uz poduzetnicu Mirjanu Ivanušu iz Maribora, te potporu Sanele Dropulić, voditeljicu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba.


Reci što misliš!