Biznis

Tradicionalni susret turističkih djelatnika

Dani hrvatskog turizma u listopadu u Malom Lošinju

Dani hrvatskog turizma u listopadu u Malom Lošinju

Tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske - Dani hrvatskog turizma (DHT) održat će se, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, 25. i 26. listopada 2017. godine u Malom Lošinju.

Od svjetski priznatih stručnjaka iz područja turizma, dolazak na DHT potvrdili su direktorica za strategije i komunikacije britanske nacionalne turističke organizacije Visit Britain, Patricia Yates koja će okupljenima predstaviti praktično iskustvo i znanje u području brandiranja i promocije turizma Velike Britanije.

Uz nju, o izgradnji nacionalnih turističkih brandova govorit će direktorica Nacionalne turističke organizacije Slovenije, Maja Pak te čelnik nacionalne turističke organizacije Portugala, Turismo de Portugal.

U Lošinju se očekuje i generalni menadžer Baskijskog kulinarskog centra, Joxe Mari Aizeg koji će sudjelovati u dijelu posvećenom centrima kompetencija, odnosno predstavit će način rada centra u kojem djeluje.

DHT svake godine okuplja preko 1000 ljudi, a ove godine sudionike očekuju zanimljiva predavanja, radionice i skupovi, između ostaloga na temu svjetskih turističkih trendova, izgradnje nacionalnih turističkih brandova, te uloge nacionalnih turističkih organizacija u sustavu turizma; predviđanja i prognoza turističkih kretanja u narednim godinama; održivom turizmu za održivi razvoj, regionalnim centrima kompetencija, itd.


Reci što misliš!