Biznis

Novi trgovinski centar

Supernova Zadar otvorena za građanstvo

Supernova Zadar otvorena za građanstvo

Više od 70 trgovina na 38 tisuća kvadrata

Novi trgovinski centra Supernova Zadar napokon je nakon tri odgode otvoren za građanstvo danas u 15.45 sati, dakle nešto manje od dva sata kasnije od posljednje najave (14 sati).

Nakon brojnih peripetija, povuci-potegni igara oko ishođenja uporabne dozvole, Zadrani su danas ipak i službeno dobili novi trgovinski centar na "kraju grada". Trenutačno je u tijeku program otvaranja centra s brojnim događanjima, ali i velikim popustima u gotovo svim otvorenim trgovinama. 

 

Prve posjetitelje je obradovao raznolik shopping doživljaj, te brojna iznenađenja, uz posebne ponude i popuste. Darivanje posjetitelja prigodnim darovima uz hranu i piće traje još uvijek.

Centar je otvoren do 21.00 sat, a za 21.10 sati najavljen je spektakularan vatromet.

Trgovački centar Supernova Zadar realizirala je austrijska m2 grupe, koja već više od 12 godina realizira projekte visokokvalitetnih trgovačkih nekretnina u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Ime tvrtke Supernova jamstvo je za uspješne stručne i trgovačke centre na izvrsnim lokacijama te uravnoteženom i međunarodno raznolikom trgovinom u Hrvatskoj i Sloveniji. Kako bi omogućili dugoročno ekološko korištenje, svi se Supernova trgovački i poslovni objekti grade prema najvišim ekološkim standardima. Partner u financiranju Supernove Zadar je Erste Bank Austrija.

Podaci i brojke

Adresa: Ulica akcije Maslenica 1, 23 000 Zadar
Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja od 09:00 do 21:00 sat
Površine: zemljište: 74.000 m²
Trgovački centar: 38.000 m², dvije etaže
Trgovine: > 70
Parkirna mjesta: > 1.250 

Glavni brandovi: Spar, Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Humanic, Müller, NewYorker, Deichmann, Hervis, Benetton, s.Oliver, Douglas ...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.