Biznis

Kupuju Tita?

Slovenci žele iskoristiti Titov brend

Slovenci žele iskoristiti Titov brend

Terme Olimia žele iskoristiti Titov brend kako bi snažnom propagandom privukli nove znatiželjnike u Kumrovec koji godišnje posjeti 70 tisuća ljudi

Naglo poboljšanje hrvatsko-slovenskih političkih odnosa slovenske kompanije žele iskoristiti za novi investicijski val u Hrvatskoj, a među potencijalnim slovenskim akvizicijama je i bivši Spomen-dom u Kumrovcu i hotel Zagorje, odnosno nekadašnja znamenita Politička škola bivšeg Saveza komunista Hrvatske.

Za revitalizaciju Političke škole u Kumrovcu zainteresirane su slovenske Terme Olimia, i to preko Termi Tuhelj koji su u vlasništvu slovenskih Termi Olimia, a pomoć hrvatske vlade u realizaciji te transakcije zatražio je ovih dana od novog hrvatskog potpredsjednika vlade za investicije Domagoja Ivana Miloševića i slovenski veleposlanik u Hrvatskoj Vojko Volk.

Slovenci žele preuzeti te objekte kako bi iskoristili potencijal Kumrovca kao turističke destinacije, što Hrvatima svih ovih godina nije pošlo za rukom. Kumrovec, naime, svake godine posjeti čak 70 tisuća turista, i to bez ikakve zahtjevnije marketinške strategije ili ulaganja u promociju Kumrovca na domaćim i inozemnim turističkim tržištima, piše Novi list.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.