Biznis

Novo mjesto za shopping

Otvoren shopping park Supernova Šibenik

Otvoren shopping park Supernova Šibenik

Iznimnim interesom i odobravanjem Šibenčana obilježen je prvi dan rada Supernove Šibenik, vrijedne investicije koja gradu osigurava nova radna mjesta, urbaniji izgled i raznovrsniju ponudu

U četvrtak 6. listopada 2011. u 9 sati, u Šibeniku je otvoren moderan shopping park poznatog austrijskog lanca Supernova.

Na otvorenju su bili prisutni ugledni gospodarstvenici grada i regije. Shopping park Supernova Šibenik kako i priliči, otvorio je gradonačelnik grada Šibenika gosp.Ante Županović. Njemu su se na otvorenju pridružili i dogradonačelnici grada Šibenika gospoda Petar Baranović i Franko Vidović, te Predsjednici Uprave SPAR Hrvatska gospoda Daniel Vidiš i Helmut Fenzel, te drugi ugledni gospodarstvenici.

Gradonačelnik Županović je u obraćanju prisutnima tijekom svečanosti otvorenja ovog iznimnog shopping parka rasprostranjenog na skoro 24000 metara kvadratnih zemljišta rekao:

"Šibenik je uvijek otvoren za ovakve projekte i izuzetno mi je drago što će od danas stotinjak djelatnika , što u trgovinama, što na pratećim logističkim poslovima svoj dohodak osiguravati radom u jednom modernom, europski koncipiranom shopping parku kakav je Supernova Šibenik.

Raduje što je Supernova Group odlučio investirati u izgradnju ovakvog parka baš u Šibeniku, te tako doprinijeti uređenju infrastrukture ovog dijela grada. Pohvalno je i proširenje trgovačke ponude poznatim europskim markama, koje regija koja svoju budućnost gradi na turizmu, zbog navika svojih ljetnih gostiju, ali i stanovnika, svakako mora imati. " Potom je simboličnim puštanjem balona u zrak označio početak rada shopping parka Supernova.

Prvi utisci posjetitelja ukazuju na činjenicu kako je užitak kupovanja u shopping parku veći nego u klasičnom shopping centru, jer se troši znatno manje vremena na pronalaženje i odabir artikala zbog kojih ste se odlučili na kupnju, a razlog tomu je direktan pristup svakoj od trgovina u 8000 metara kvadratnih velikoj Supernovi Šibenik, s bilo kojeg od 300 parking mjesta.

Stanovnici naših zapadno europskih susjeda odavno su prepoznali sve prednosti kupnje u shopping parkovima, a njihovu praktičnost od prvog su trenutka prepoznali i Šibenčani, Vodičani, Murterani, Benkovčani, Primoštenci, Drnišani, Kninjani kao i ostali žitelji Šibenske regije .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.