Biznis

Javna dražba rabljenih vozila

Javna dražba: Vlada prodaje 215 rabljenih automobila

Javna dražba: Vlada prodaje 215 rabljenih automobila

Nakon javne dražbe rabljenih vozila održane krajem prošle godine kada su zainteresiranim kupcima, između ostalih, ponuđena i vozila državnih institucija, dražba se nastavlja već 23. svibnja. Tada će svi zainteresirani kupci moći natjecati za vozila Vlade i Sabora, ministarstava i državnih institucija.

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se krajem svibnja bogatom ponudom vozila. Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 215 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama.

Događaj će biti održan u subotu 23.05.2015. s početkom u 9:00 sati u prostoru Kulturnog centra Pešćenica. Pregled vozila bit će 21. i 22. svibnja u periodu od 10-14 sati u Zelini. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi bit će oglašen na web stranici www.trcz.hr.

Organizator javne dražbe je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu.

Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna, javlja N1info


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.