Zabava

31. listopada

Bliži se "Večer emocija" s Markom Škugorom

Bliži se
Bojan Bogdanić

Pripremite se za nezaboravnu večer ispunjenu emocijama i vrhunskom glazbom! Jedan od najpoznatijih hrvatskih vokalista, Marko Škugor, održat će koncert 31. listopada od 20:00 do 22:30.

Ovaj talentirani tenor poznat je po svojim impresivnim izvedbama dalmatinskih i pop pjesama, a njegova kombinacija snažnog glasa i emotivne interpretacije nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Marko Škugor, koji je tijekom svoje karijere stekao nadimak "šibenski Pavarotti", oduševljava publiku svojom jedinstvenom interpretacijom ljubavnih balada i tradicionalnih pjesama.

Njegova karijera obilježena je brojnim hitovima poput "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i "Oće duša vanka tila", koji su osvojili srca slušatelja diljem Hrvatske i šire.

Ovaj koncert bit će savršena prilika za sve obožavatelje da uživaju u njegovom vrhunskom vokalu uživo. Uz bogat repertoar pjesama koje uključuju njegove najpoznatije hitove, očekuju se i posebna iznenađenja koja će dodatno upotpuniti glazbenu čaroliju te večeri.

Koncert će se održati u atmosferi koja obećava intiman i emotivan doživljaj, stvarajući savršenu priliku za sve ljubitelje kvalitetne glazbe.

Ne propustite priliku da uživate u večeri s Markom Škugorom, poznatom po toplim interpretacijama i pjesmama koje diraju ravno u srce.

Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i pridružite se ovoj glazbenoj večeri ispunjenoj ljubavlju i emocijama!


Reci što misliš!