Zabava

Glazba

Koncertna senzacija koja se ne propušta

Koncertna senzacija koja se ne propušta
Davor Puklavec/PIXSELL

4 Tenora ove će nedjelje 28. travnja zapjevati na rasprodanom koncertu u Zaprešiću, u petak 3. svibnja su u Splitu, a približio se i dugoiščekivani zagrebački koncert.

Svaki koncert 4 Tenora nosi notu svježine uz konstantu visoke kvalitete i odlične atmosfere pa ulaznice za njihove nastupe nestaju velikom brzinom.

Tako je bilo i za njihov koncert u sklopu 14. glazbene svetkovine, jedne od najznačajnijih glazbenih manifestacija u Zaprešiću. Ove će nedjelje u jedinstvenom prostoru Vršilnice u Novim dvorima bana Josipa Jelačića publici predstaviti bogat repertoar u odličnoj atmosferi.

Posebno će veselo ovih dana biti u Splitu – bliži se Sudamja, blagdan svetog Dujma i Dan grada. 4 Tenora - Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Filip Hozjak i Marko Pecotić Peco na Pjaci će sa Splićankama i Splićanima zapjevati 3. svibnja. Opernim arijama i kanconama, hrvatskim i stranim evergreenima, hitovima iz mjuzikala, rock i pop izvedbama planiraju sve uvesti u slavljeničko raspoloženje.

Ljubitelji dobre glazbe odbrojavaju još sitno i do njihovog nadolazećeg zagrebačkog koncerta 12. svibnja u KD Vatroslava Lisinskog iza kojeg stoji poseban koncept nazvan "Vokalna šetnja glazbenim desetljećima". Rasprodan više od mjesec dana unaprijed, koncert omiljenih Tenora uz Orkestar Josipa Cvitanovića i posebnog gosta Martina Kosovca hitovi domaćih autora i izvođača pokazat će bogatstvo hrvatske glazbe od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Veliki interes publike potaknuo ih je na još jednu "Vokalnu šetnju glazbenim desetljećima". "Sa zadovoljstvom publiku možemo pozvati u hram glazbe u srcu Zagreba, osim 12. svibnja., na još jedan koncert 5. lipnja! Hvala svima na velikom interesu, ovakvo povjerenje pravi je vjetar u leđa koji planiramo nagraditi vanserijskim koncertima", najavili su omiljeni Tenori još jedan koncert, 5. lipnja u Lisinskom, a velik interes odmah je zavladao i za njega.

Isto tako, Tenori će zapjevati u Sutivanu 17. svibnja, a u sklopu ljetne turneje otkrivaju da će koncerata biti, između ostalog, i u Murskom Središću (21. lipnja), Privlaci (19. srpnja), Orebiću (20. srpnja), Dubrovniku (21. srpnja), Ernestinovu (28. srpnja), Dobrinju (1. kolovoza), Kraljevici (2. kolovoza), Cavtatu (3. kolovoza) i Šibeniku (30. kolovoza).

 


Reci što misliš!

 Izdvojeno