Zabava

tzgz organizator

Jet Set Band na Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu

Jet Set Band na Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu
TZGZ

Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu oživjet će veselim ritmovima i virtuoznom svirkom trojice zadarskih glazbenika poznatih po svojoj nevjerojatnoj glazbenoj sinergiji - grupom Jet Set Band. Besplatni koncert će početi u 10 sati.

Na prvi pogled možda ne izgledaju poput klasičnog benda, ali Ernest Masnov, Renato "Renči" Babić i Luka Mavra su upravo to - vrsni glazbenici koji svojim talentom oblikuju zvuk i emocije na sceni. Iako su sva trojica ponaosob vrsni pjevači, instrumentalisti i aranžeri, na pozornici Renči osvaja gitarskim dionicama, dok Luka svojim klavijaturama dodaje slojeve boja i dubine u bogati zvuk. Ernest sa saksofonom, flautom i kongama stvara dinamiku i ritam koji potiču publiku na ples i emotivno putovanje.



Osim uskrsnog kutka u atriju palače Cedulin i glazbenog nastupa, Turistička zajednica grada Zadra je na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak od 10 do 13 sati organizirala i promenadno dijeljenje pisanica i promidžbenih materijala na Poluotoku za sve Zadrane i turiste koji se ovih dana nalaze u našem gradu.


Reci što misliš!