Zabava

#film

Pet filmskih preporuka u kojima će uživati i djeca i njihovi roditelji

Pet filmskih preporuka u kojima će uživati i djeca i njihovi roditelji

Spas od visokih dnevnih temperatura i sunca najbolje je potražiti u vlastitom domu. Odraslima i djeci ne preporučuje se boravak od 11 do 17 sati na otvorenom pa je to vrijeme najbolje iskoristiti za odmor i zabavu u vlastita četiri zida.

Školski su praznici pa će možda vaše dijete te trenutke poželjeti provesti gledajući televiziju. Ako ne znate što mu pustiti, na Netflix je stiglo nekoliko filmova i serija koje se isplati pogledati. 

1. Wish Dragon

Animirani film Wish Dragon vrlo brzo se svrstao u top 10. Tinejdžer Din čezne za ponovnim povezivanjem sa svojim najboljim prijateljem iz djetinjstva kada sretne zmaja koji mu želi ostvariti tu želju i povede ga u ludu avanturu.

2. Johnny Test

Maštoviti dječak, njegov vjerni pas i sestre koje su velike ljubiteljice znanosti ulaze u brojne avanture kako bi spasili svoju obitelj i svijet od katastrofe.

3. We The People

Naučite osnove prava i građanstva uz optimistične pjesme popularnih umjetnika poput Janelle Monáe, H.E.R., Adama Lamberta, Brandi Carlile i drugih.

4. Ridley Jones

Ridley je znatiželjno dijete koje sa svojim prijateljima štiti blaga muzeja. On i njegovi prijatelji čuvaju čarobnu tajnu muzeja u kojem sve oživi kad padne mrak.

5. Karate Kid

Ovaj klasik nismo mogli izostaviti. Nakon što se 12-godišnji Dre Parker zbog posla svoje majke preseli u Kinu, primoran je naučiti kako se suprotstaviti nasilnicima. U tome mu pomaže školski domar Han, kojeg glumi Jackie Chan. 

​​​​​​​

Reci što misliš!