Zabava

smrt princa Philipa

Čitači s usana otkrili što su William i Harry rekli jedan drugom nakon sprovoda

Čitači s usana otkrili što su William i Harry rekli jedan drugom nakon sprovoda
Instagram

Stručnjaci za čitanje s usana otkrili su o čemu su prinčevi Harry i William razgovarali dok su napuštali kapelu sv. Georgea nakon sprovoda princa Philipa

Iako su na početku nosili zaštitne maske, u jednom trenutku su ih skinuli pa se vidjelo da razgovaraju. Čitači s usana tvrde da je Harry tad rekao svom bratu da je pogreb "bio baš kakav je htio", navodi Express. Referirao se na princa Philipa.

Tvrde da je William na to odgovorio: "Da, bilo je sjajno, zar ne?"

Inače, tijekom sprovoda William i Harry su hodali uz lijes svog djeda, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Peter Philips.

Harry je i tijekom intervjua s Oprom Winfrey otkrio da nije u dobrim odnosima s bratom te da će trebati vremena da odnos zacijeli. Sprovod je bio prvi put da su se sreli otkad je Harry odustao od kraljevskih dužnosti, a britanski mediji pišu da se braća vjerojatno nisu vidjela ni u danima prije sprovoda.

Kate mirotvorka?

Nakon što su fotografije i snimke susreta i razgovora Williama i Harryja nakon sprovoda preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kate Middleton zbog kojeg sad misle da je Kate tu bila mirotvorka.

Naime, Kate, William i Harry zajedno su se uputili iz kapele sv. Georgea, no u jednom trenutku Kate je zaostala za njima te je pustila braću da sama razgovaraju. Mnogi danas tvrde da je to učinila namjerno kako bi ih pustila da budu sami te popričaju nakon dugo vremena odvojenosti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.