Zabava

serpentslaaaaain!

Dok nema svirke, zadarski metalci snimaju odlične spotove

Dok nema svirke, zadarski metalci snimaju odlične spotove

Lako je sjediti i kukati kako nema koncerata. Lako je odustati, od glazbe, od kreativnosti, od stvaranja novih pjesama. Mi smo pronašli Zadrane koji i dalje žestoko sviraju, a u ponedjeljak su objavili i novi video spot. Pojačajte zvučnike!

Damir Tomić - vokal, Daniel Glavan - gitara, Paulo Mateljan - gitara, Luka Vuksan - gitara, Marino Antišin - bas i Frane Belinić- bubanj. To je Serpentslain, metal bend koji postoji od 2010. godine, ali su uz nekoliko uspona i padova 2019. pošteno zagrizli, snimajući pjesme, i do danas nastavljaju raditi na promociji domaćeg žestokog zvuka.

Melodic death metal možda nije nešto što će svatko moći slušati i prepoznati kao umjetnički vrijedno, ali vjerujte nam, dečki su se zaista potrudili i kroz priču u video spotu prikazali kako nas često okovanima sputavaju naše vlastite traume, strahovi i loša sjećanja.

Spot je režirao Vladimir Miketa, montaža je odrađena u Svarog studiju sa Šimom Alavanjom.

U ovom mračnom spotu vidjet ćete i neke poznate lokacije. To je podrum od tzv. Menze, potom garaža za svirke na Voštarnici, dvorana karate kluba, a scene s automobilom su snimljene na Musapstanu.

U spotu se pojavljuju Damir Tomić, Emir Robeli, Dragan Borović, Ivan Segarić, Tina Belinić.

''Merging the void'' najavni je snigl nadaju se dečki - novog albuma, a video možete pogledati u nastavku.

Serpentslain na Facebooku

 


Reci što misliš!