Zabava

riva reunion

Punkeri, hipiji, metalci: Zadrani na društvenim mrežama planiraju ponovni susret na Rivi

Punkeri, hipiji, metalci: Zadrani na društvenim mrežama planiraju ponovni susret na Rivi

Punkeri, hipiji, metalci: Zadrani na društvenim mrežama planiraju ponovni susret na Rivi. O čemu je točno riječ? Koronavirus ulovio je nažalost i Zadarsku županiju. Dok nam dani prolaze u ažuriranju informacija, zazivanju karantene i sl., na Facebooku je "procvjetala" jedna zanimljiva grupa, Riva Reunion.

Kažemo procvjetala, baš kao kultni grm koji danas na Rivi nije u nekadašnjoj funkciji - skrivanju od pogleda onih kojima je "sila".

Bila su to neka sasvim druga vremena, kada je zadarska Riva bila podjeljena po skupinama alternativne scene.

Tu su se sklapala prijateljstva, ispijao bambus s najjeftinijom colom i vinom, tu su se okupljali zadarski bendove i djevojke u martensicama i starkama...

Ukratko, punkeri, hipiji i metalci izlazili su "van" na Rivu, te prepričavali dojmove sa svirki, dijelili spržene albume, družili se - zamislite - udaljeni na manje od 1 metar, neopterećeni kojekakvim društvenim mrežama.

Društvena mreža bio je taj čopor..!

Danas su to sve odrasli ljudi, svatko sa svojim profilom na Facebooku, a u vrijeme koronavirusa, rekao bi Grunf - tko ne umre, preživjet će - zezancija je prerasla u nešto mnogo više od skeniranja prastarih fotografija na kojima se redaju dugokosci i gotičarke.

Tako ekipa u neko ''bolje vrijeme'' planira ponovni susret na Rivi, koja, kako je krenulo, neće biti nakrcana turistima, pa kada prođe sve ovo što nas je sada zadesilo, vjerujemo - mogla bi se dogoditi prava RIVA REUNION! 

Kako kaže Domagoj Bilić: 

- Bila su to vrimena, prvo u garaže iznad lipotice, onda pivu dvi u kantuna, đir do maje i za kraj riva najjeftinije vino i cola i to je naravno bio najbolji trenutak izlaska, zapravo nikog ne znaš, a sve znaš, svi su ko najbolji frendovi bili, dobra stara vremena!


Reci što misliš!