Zabava

subota, 29. veljače

Fortica festival promo party u zadarskoj Operi

Fortica festival promo party u zadarskoj Operi
Opera Club Zadar

Kaže poslovica da se prvi mačići u vodu bacaju. To definitivno ne vrijedi za nas. Jer pored toga što volimo životinje naša prva FORTICA festival premašila je sva naša očekivanja, govore organizatori ovog festivala elektroničke glazbe čiji vam poziv na promo party donosimo u nastavku.

Podsjećamo da se festival po prvi puta održao u lipnju prošlog desetljeća i sada kreću pripreme za drugo izdanje koje će biti produkcijski na istom nivou. Lokacija ostaje ista, jedinstvena utvrda iz 17.stoljeća pokraj paškog mosta, party brod „Festini“ sa službenim warm upom i afterom kroz Velebitski kanal sigurno će vas dovesti i odvesti s Paške rive u gradu Pagu. Domaći line up uz poneko iznenađenje kao i lokalni meštri od fotografije, videa, produkcije, lighta očekuju vas ove godine 27.06.2020.

Naš promotivni party pod konceptom Fortica clubbing održat će se 29.02. u Opera club Zadar. Cilj ovog partija je promocija našeg festivala i ostvarivanje suradnje s klubovima te daljnji rast na domaćoj elektronskoj sceni.

7b4fdd10e26ac4651288c73bd5a97e6b.jpg?v=2Večer odnosno official warm up započinjemo u poznatom Kult Caffebaru  gdje nas zagrijava Vito Sviličić, koji će vas zagrijati svojim izborom traka. Tako napunjeni pozitivnom energijom nasmijanih lica krećemo prema Operi koja svoja vrata otvara od 23:00. Odmah krećemo punom snagom tako da  Groove Mastersi kreću bez kompromisa. Pratitelji i glavni voditelji odlične zabave na svakom našem promo partiju zaslužuju biti dio ove noći.  Večer otvaraju svojim poznatim stilom i energičnim houseom. 

Ovaj mladi dvojac već je postao dio naše obitelji i kao takvi zauzimaju posebno mjesto u našim srcima. 

Iza naših rezidenta festivala i kandidata za mlade DJ-e godine nagrade Ambasador iz hladnog Zagreba nam stiže posebna gošća. MILEA će svoju energiju i progresivni techno zvuk nakon zagrebačke Opera Club prenijeti i na zadarsku.

Za kraj večeri očekuje nas zajednička izvedba dvoje prijatelja, kolega, domaćih zadarskih snaga elektronske scene. BUTTERS b2b Josip Milković aka LIQUID koji će rasplesati i najizdržljivije.

Cijeli event ostat će zabilježen kamerom Robert Novak (Nova-cut) i Nadio Kralj.

Također Veliko hvala ekipi koja nas prati i ponovno je uz nas na ovom eventu.

Josip Šindija – lightman
Dalibor Gojić - technical support 
Vito Sviličić - grapfic designer
Rave or die & Less is more  Zadar – support

Pozivamo sve ljubitelje modernog elektronskog zvuka i našeg koncepta u najljepši zadarski klub na zajedničko druženje.


Reci što misliš!