Zabava

donosimo sve detalje

Ovo bi mogao biti jedan od najluđih zadarskih Karnevala!

Ovo bi mogao biti jedan od najluđih zadarskih Karnevala!

Sudeći prema atmosferi s najave Zadarskog Karnevala za medije, održanoj u specifičnom ambijentu crkve Sv. Dominika, bit će to nešto posebno ludo i nezaboravno! Direktor Turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka okupio je odličan tim.

Neno Stojaković jedan je od ''krivaca'' za ovogodišnji program, potom 057 radio s već tradicionalnim dječjim Karnevalićem, a ove godine za ples, zabavu, predstave i radionice pobrinuli su se Koncertni ured Zadar, HNK Zadar i Gradska knjižnica Zadar!

''Primopredaja'' gradske vlasti dogodit će se baš na Valentinovo, u petak, 14. veljače, a maskirane ludorije u Zadru potrajat će čak dva tjedna!

Očekuje nas Inguracisko karnevalski Balin, Karnevalić, plesnjak s Beatles repertoarom, Šareni Maskograd na Narodnom trgu, Clubbing pod maskama...

- U Kneževoj palači u subotu 15. veljače nastupaju Gelato sisters band, DJ Mate Kokić, DJ Davor Valčić, a ulaznice se moraju kupiti - ako nemate masku, po cijeni od 30 kuna, najavila je Melita Ivković.

62b816e73b5480f09796ef04b6f6bc04.jpg?v=2Petra Blagec poručila je kako će ove godine Karnevalić biti šaren i veseo, a gradom će prodefilirati tisuću malih maškara. Bit će to u ponedjeljak i utorak, 17. i 18. veljače.

Gradska knjižnica u četvrtak, 20. veljače ima cjelodnevni program za mališane.

Beatlesi pod maskama naziv je plesnjaka koji će se dogoditi u petak, 21. veljače, u kazalištu, uz Song Busters band i nagrade za maskirane uz piće gratis. Ulaznice su po cijeni od 30 kuna, najavila je Nena Ninčević Mandić.

Clubbing pod maskama bit će u subotu, 22. veljače u crkvi sv. Dominika koja će se transformirati u klub, a ulaz će biti slobodan.

U nedjelju, 23. veljače očekuje nas Karnevalska povorka, do sada se prijavilo 19 skupina, a treba reći da se još uvijek može prijaviti na web stranici Turističke zajednice.

Tko zna, možda baš vaša ekipa osvoji "Kalež" koji je lani preuzela skupina maškara iz Dikla. Plesnjak i proglašenje pobjednika Zadarskog Karnevala 2020. će se održati na Narodnom trgu od 17 sati, uz Vista bend, DJ Spellu, DJ Davora, kobasice i pivo.


Reci što misliš!