Zabava

R.A.P. Camp

Prijavite se na prvi hrvatski Hip-Hop talent show!

Prijavite se na prvi hrvatski Hip-Hop talent show!

Rap Camp je novi YouTube talent show u kojem JoomBoos traži rap zvijezdu. Top 12 najboljih prijava ulazi u sustav natjecanja te s prijavljenima snimamo show u trajanju 6 epizoda. Stoka, Fil Tilen i Raay biraju kandidate u svoje timove koji će iz tjedna u tjedan morati što bolje odraditi zadane izazove.

Upravo su krenule prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp - a svi koji mislite da ste talentirani, da imate što pokazati i želite postati zvijezde možete se prijaviti klikom na ovaj link.

Rap Camp je novi YouTube talent show u kojem JoomBoos traži rap zvijezdu. Top 12 najboljih prijava ulazi u sustav natjecanja te s prijavljenima snimamo show u trajanju 6 epizoda.

Stoka, Fil Tilen i Raay biraju kandidate u svoje timove koji će iz tjedna u tjedan morati što bolje odraditi zadane izazove. Na kraju epizode svaki tim napušta po jedan kandidat dok se borba za rap stara vodi do velikog finala gdje će se tri najbolja natjecatelja boriti za pobjedu na live eventu Zagrebu, u prosincu 2019. godine.
 

​​

Reci što misliš!