Zabava

top lista hitova

HR top 40: Grašo ponovo na broju jedan

HR top 40: Grašo ponovo na broju jedan
Borna Filic/PIXSELL

Deset tjedana Petar Grašo se, sa svojim najnovijim hitom 'Ako te pitaju', nalazi na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, od čega čak devet na samom vrhu, a još uvijek ne pokazuje znakove da će nekoj novoj pjesmi ustupiti čelnu poziciju.

Na drugom mjestu i ovoga puta su Vatra i Massimo sa zajedničkim singlom 'Nama se nikud ne žuri'.

Sa svojim povratničkim singlom 'S tobom' u top tri stigla je i Franka Batelić, predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu. Toni Cetinskis pjesmom 'Kao u snu' smjestio se na četvrto mjesto, dok su Detour s pjesmom 'Bez tebe' peti.

Najviši ulaz liste, na 20. mjesto, zabilježio je mladi Marko Kutlić sa svojim drugim samostalnim singlom 'Usne tvoje'. Ovoga tjedan u top 40 po prvi put našla se i grupa Silente s dugo iščekivanim novim singlom 'Falange'. Pjesma koja se pak najduže nalazi na listi je 'Reno 4' Mile Kekina koja svoje mjesto u prvih 40 drži već puna 42 tjedna.

Na regionalnim listama ovoga puta šaroliko Petar Grašo smjestio se na prva mjesta u Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj, dok su Vatra i Massimo na broju jedan u Gradu Zagrebu, Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!