Zabava

top lista prodaje

Bebekov ‘Ono nešto naše’ album tjedna

Bebekov ‘Ono nešto naše’ album tjedna

'Ono nešto naše' - najnoviji album velikog Željka Bebeka tjednima je stolovao na samom vrhu službene top liste prodaje albuma Hrvatske diskografske udruge. Sada nakon tjedana izbivanja s prvog mjesta Bebek je ponovo izborio sam vrh i to u dvadesetom tjednu na listi

Bebeka u stopu prati Mia Dimšić koja se sa svojim debitantskim albumom ‘Život nije siv’ nalazi na drugom mjestu. Na trećem mjestu ovoga puta je prošlotjedni broj jedan 'Ono malo sreće' Zdravka Čolića. '40 velikih hitova: Dječje pjesme - Kad se male ruke slože' u izdanju Croatia Recordsa zasjeo je četvrto mjesto, a Oliverovi 'Dueti' su i ovoga puta na petom.

U kategoriji inozemnih izdanja na samom vrhu stoluje nenadmašni Ed Sheeran i njegov 'Divide' koji je prije par dana osvojio i Grammyja za najbolji pop album. Na drugom mjestu slijedi U2 i 'Songs of experience' te na trećem 2Cellos i njihov 'Score'.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!