Zabava

HR top 40:

"Sve u meni se budi" - pjesma godine

Ivo Cagalj/PIXSELL

Kraj godine donosi nam još jednu top listu najuspješnijih singlova u 2017. godini. Lista koju donosi Hrvatska diskografska udruga zbroj je 52 nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 u proteklom periodu.

Prema dobivenim rezultatima duet 'Sve u meni se budi' koji izvode Kedžo i Zsa Zsa pjesma je godine i nalazi se na prvom mjestu. Pjesma je u protekloj godini čak šest puta bila na samom vrhu liste te stoga i ne čudi konačni rezultat.

„Ova nagrada ostvarenje je jednog sna i cilja koji ima svaki pjevač. A to je da mu pjesma dođe do ljudi i njihovih srca, 'Sve u meni se budi' je itekako to uspjela. Hvala Anti Pecotiću, Igoru Ivanoviću, Zsa Zsi i svima koji su pomogli da postane to što je“, rekao nam je Kedžo u osvrtu na uspjeh pjesme.

Na drugo mjesto godišnje top liste smjestila se Mia Dimšić s pjesmom ‘Bezimeni'koja se također može pohvaliti s pet čelnih pozicija u proteklom periodu. Mia u top 40 ima još dva singla – 'Sunce, oblak, vjetar' nalazi se na osmom, a 'Sanjaj me' na 34. mjestu. Treće mjesto godišnje liste zauzeo je Tony Cetinski i njegova pjesma 'Laku noć', na visokom četvrtom mjestu nalaze se Mile Kekin i njegov 'Reno 4', a peta je Nina Badrić s 'Vrati me'.

Uspješnu godinu imao je Željko Bebek koji se na godišnjoj listi nalazi s dvije pjesme - duet 'Ako voliš ovu ženu' je na desetom mjestu, a 'Ono nešto naše' na 12., Jacques Houdek i Saša Lozar također u prvih 40 imaju po dvije pjesme – Jacques'Kad nekoga voliš' na 14. te eurovizijsku 'My friend' na 32. mjestu liste, a Saša na 28. 'Tajno' te pjesmu 'Tebi' na 31.

Top lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje. Kako bi dobili što preciznije podatke o tome koju glazbu Hrvati rado slušaju sustav 1Played prati emitiranje više od 130 radijskih postaja.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti  

 Izdvojeno