Zabava

9. prosinca u sc višnjik

Završetak turneje ''Ora et labora'' Marka Perkovića Thompsona u Zadru

Završetak turneje ''Ora et labora'' Marka Perkovića Thompsona u Zadru

Nakon četiri preduge godine zadarska publika će u dvorani Višnjik još jednom posvjedočiti kako je ovo koncert koji dugo pamti i koji se nikako ne propušta!

Prošlog je tjedna održan pretposljednji Thompsonov koncert u Varaždinu u sklopu njegove velike turneje koja je obišla mnoge hrvatske gradove te je publika spremno dočekala ovaj jedinstveni i neponovljivi spektakl.

Ispred sedam tisuća ljudi u prepunoj varaždinskoj Areni , gdje je po prvi puta održao koncert, Thompson je još jednom pružio publici vrhunski glazbeni spektakl o kojem se pričalo danima nakon koncerta.

Vjerujemo kako će i zadarska publika iskoristiti svoju priliku, točnije 9.12.te će u glas pjevati neke od njegovih najvećih hitova kao što su „Lijepa li si“, „Moj dida i ja“, „Lipa Kaja“, „Geni kameni“, „Zaustavi se vjetre“ s njegovog posljednjeg albuma „Ora et labora“, koji je ujedno i najprodavaniji album u 2013. godini.

Nakon četiri preduge godine zadarska publika će u dvorani Višnjik još jednom posvjedočiti kako je ovo koncert koji dugo pamti i koji se nikako ne propušta. Koncerti s vrhunskom glazbeno-scenskom produkcijom, energičnim nastupima je nešto što krasi ovog glazbenika, a publika i nakon trosatne svirke ovacijama ispraća Thompsona, ali i traži bis.

Ako još niste osigurali svoje ulaznice krajnje je vrijeme da to učinite!

Zato na vrijeme nabavite svoje ulaznice preko sustava Ticketshop.hr i ne propustite ovaj spektakularni događaj! Ostala prodajna mjesta: Zadar: caffe bar La Bodega caffe bar Porat caffe bar Kulf Biograd n/m: caffe bar Balun Pakoštane: caffe bar Gabre Benkovac: caffe bar H2O


Reci što misliš!