Zabava

trebate li odmor uma?

Na iTunesu sve popularnija pjesma "Deset minuta tišine"

Na iTunesu sve popularnija pjesma

Uradak pod nazivom "A a a a Very Good Song" sve je popularniji na iTunesu, no ono što ga razlikuje od svih dosad poznatih pjesama jest to što se radi o deset minuta - potpune tišine.

"A a a a Very Good Song" je zapravo način na koji je Samir Mezrahi odlučio riješiti problem koji ga dočeka kad god priključi iPhone na automobilski stereouređaj.

Naime, svaki put počne svirati ista pjesma, jer iPhone pušta glazbu abecednim redom. Ako ste pak skinuli Mezrehijev uradak, prvih deset minuta protječe vam u potpunoj tišini dok vi slažete željenu playlistu.

Pjesma je trenutno na 79. mjestu na iTunesu, ispred Kendricka Lamara, Keshe, Selene Gomez i brojnih drugih poznatih glazbenika.

Mnogi će reći da taj problem mogu riješiti bez potrošnje 99 centa, koliko košta "A a a a Very Good Song" na iTunesu, no trenutno je mnogo zabavnije postalo pratiti do kud će se pjesma popeti na ljestvici.

Zasad je na prvom mjestu "What about us" pjevačice Pink, drugi je "Despacito" Luisa Fonsija, a treći je "Strip that down" Liama Paynea. 


Reci što misliš!