Panika
321-kuhaj: Natjecatelji kuhaju 15 minuta kraće nego inače
Iako natjecatelji kuhaju u parovima, pa je za pretpostaviti da će se lakše snaći i s tih 15 minuta manje, na radnim jedinicama nastala je opća panika.
Upravo na polovin sezone, kada su natjecatelji napokon uhvatili ritam i shvatili kakve okuse i namirnice voli pojedini član žirija showa 'Tri, dva jedan – kuhaj!' , eto iznenađenja! Večeras će se na setu showa kuhati kraće nego inače – za pripremu toplog predjela i glavnog jela imat će svega 60 minuta!
Ta je odluka žirija stvorila paniku na setu.
Moira i Zdravko će pokušati na vrijeme pripremiti pogačice od luka i list s batatom, Anna i Sara bacit će se na obradu pilećih krilca te junećih ražnjića sa cous-cousom, Ozana i Katarina imaju pačja prsa, dok Ana i Zlatko kuhaju puretinu na indijski. Ako ne paze na vrijeme (a na setu je zabranjen sat), Martin i Kristijan bi mogli imati velikih problema jer žiriju pripremaju T-bone odrezak. Momci će odrezak staviti na pečenje tek deset minuta prije kraja kuhanja!
Imaju li Martin i Kristijan toliko samouvjerenosti i iskustva da pred žiri donesu najbolje jelo dosad? Doznat ćemo već večeras u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!
Vezane vijesti
-
Davorka i Vjeko nemaju pravo na pomoć dežurnog kuhara, pa će im Špiček uskočiti sa savjetima!
-
Epizoda showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!,' prikazana u ponedjeljak navečer, najbolje je dočarala koliko se ukusi članova žirija - razlikuju! Ono što je Pažaninu „fenomenalno“, Špičeku je bilo „li-la“. I obratno!
-
Josip i Miroslav dugo će pamtiti scenu koju su doživjeli u ponedjeljak navečer, dok će Loreti i Ivani tri jedinice ostati u gorkom sjećanju.
-
Među silnim šesticama i peticama, na kuhačama članova žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' našlo se i nekoliko osmica.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Povremene kiše bit će većinom prijepodne prema jugu Dalmacije gdje može i zagrmjeti.
-
U povodu Svjetskog dana slobode medija Hrvatsko novinarsko društvo dodijelio je godišnje nagrade.
-
Dubrovnik je dobio još jedan vrijedan izložbeni prostor, s neprocjenjivom zbirkom kovanica iz vremena Dubrovačke republike. Sama priča o bogatoj povijesti Republike privlači brojne posjetitelje.
-
U dolinu Neretve iz Španjolske je stigla prva pošiljka laboratorijski steriliziranih kukuljica mužjaka sredozemne voćne muhe. Riječ je o, takozvanoj, SIT tehnici biološke zaštite agruma, koja je ponovno uspostavljena kako bi se izbjegla, prije svega, velika šteta na nasadima mandarina.
Reci što misliš!