Lifestyle

321-kuhaj!

Učenici nadmašili učitelja Špičeka: 'Čestitam, ovo je najbolja raca koju smo probali'

Učenici nadmašili učitelja Špičeka: 'Čestitam, ovo je najbolja raca koju smo probali'
RTL

Josip i Miroslav dugo će pamtiti scenu koju su doživjeli u ponedjeljak navečer, dok će Loreti i Ivani tri jedinice ostati u gorkom sjećanju.

Raca u umaku od goji bobica s knedlama od kruha jelo je o kojem će se još pričati jer je upravo to tanjur kojim su Miroslav i Josip 'pokosili' konkurenciju i oduševili žiri te zaradili tri desetke! 
 
„Čestitam, nemam vam što drugo reći, ovo je najbolja raca koju smo probali“, kazao je Tomislav Špiček koji se čak ustao sa svoje stolice kako bi dečkima pružio ruku i odao počast. S Tomekom se složio i Mate Janković te Mateja Domitrović Sabo koja smatra da su napravili božanstveno jelo s fenomenalnim umakom te savršenim knedlama.
 
Za razliku od njih, Loreta i Ivana nisu bile takve sreće. Osim što im je losos bio apsolutno sirov te ga je žiri odbio kušati, riža im je također bila potpuno sirova i tvrda. 
 
„Danas očito nije bio njihov dan i sve što su servirale je bio apsolutni promašaj i nije bilo dobro“, zaključila je Mateja nakon što su simpatične Zadranke dobile tri jedinice za dva neuspjela tanjura. 
 
„Zaslužile smo jedinice i sutra je novi dan!“, priznala je Loreta koja se nada da će slijedeći put servirati jestiv i ukusan tanjur. Na kraju dana, tim Zlatno prase zaslužio je ukupno 78 bodova i time ušli u vodstvo naspram Starih puca koje su zaradile svega 43 boda.
 
Novu epizodu omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pogledajte u utorak, 3. travnja u 21:05 sati na RTL-u!
 


Reci što misliš!