Zabava

Koncert

Gibonni i Oliver oduševili Arenu

Gibonni i Oliver oduševili Arenu

U Puli je u subotu održan koncert sezone

Oliver, Gibonni, Zagrebačka filharmonija i više od deset tisuća obožavatelja u glas su tri sata pjevali redom sve poznate hitove. Na najljepšu otvorenu pozornicu prvo je izašao Oliver te sa simboličnim stihovima "evo mene među svoje" započeo višesatni spektakl. Ubrzo mu se na pozornici pridružio i Gibonni sa svojom dobro poznatom pjesmom Dobri ljudi.

Njih dvojica naizmjenice su izvodili svoje hitove koji su uz pratnju 60-ak glazbenika Zagrebačke filharmonije dobili sasvim drugu dimenziju. Na pozornici im se u nekoliko navrata pridružila i Maya Azucena koja s Gibonnijem izvodi pjesmu Anđeo u tebi s njegovog posljednjeg albuma Unca fibre. Za ovaj koncert se već nekoliko dana tražila karta više, a neki su bili spremni izdvojiti i 100 eura samo da uđu u Arenu koja je sinoć bila popunjena do posljednjeg mijesta.

No, osim u Areni gužva je vladala i oko nje, brojni ljubitelji koji su ostali bez karte svoje mjesto su pronašli na ogradama, zidićima, stubištima i parkovima oko Arene gdje se niti malo nisu libili zapjevati i zaplesati. Sudeći prema viđenome možemo reći da je iza nas koncert sezone.

U Areni se u subotu skupio šarolik svijet. U počasnoj loži su uz premijera Ivu Sanadera i istarskog župana Ivana Jakovčića, koji su zaradili zvižduke više od deset tisuća posjetitelja, sjedili i pulski gradonačelnik Boris Miletić, pozdravljen pljeskom, Franjo Luković, Albert Faggian, Anto Vlahović, Lino Červar, Marino Roce, Darko Jergović..



Reci što misliš!