Zabava

Smrt starlete

Pretražene ordinacije liječnika Anne Nicole Smith

Pretražene ordinacije liječnika Anne Nicole Smith

Nekoliko osoba bliskih Nicole Smith našlo se pod sumnjom nakon njezine iznenadne smrti, uključujući i njezinu psihijatricu dr. Khristine Eroshevich

Kalifornijske vlasti koje istražuju smrt Anne Nicole Smith u petak su pretražile šest lokacija, uključujući ordinacije i stanove dvaju liječnika, objavila je glasnogovornica ureda tužitelja okruga Los Angeles.

Glavni tužitelj Kalifornije Jerry Brown je rekao da nitko nije uhićen i odbio navesti imena liječnika pod istragom i reći za koja ih se kaznena djele tereti.

Brown je rekao da su istražitelji kalifornijskog ministarstva pravosuđa do sada pregledali više od 100.000 kompjutorskih stranica i drugih dokumenata, te razgovarali sa svjedocima diljem SAD-a i u inozemstvu u sklopu istrage smrti Smith, izvijestio je MSNBC News.

Bivši Playbojev model godine, starleta i stalna gošća 'celebrity' stranica tabloida, 39-godišnja Anna Nicole Smith umrla je od predoziranja lijekovima u veljači, u hotelu na Floridi.

Ellyn Garafalo, odvjetnica dr. Sandeep Kapoor, koji je prepisao Smith metadon nedugo prije smrti, potvrdila je da su liječnikov dom i ordinacija obhvaćeni pretragom, odbivši dalje komentare.

Nekoliko osoba bliskih Nicole Smith našlo se pod sumnjom nakon njezine iznenadne smrti, uključujući i njezinu psihijatricu dr. Khristine Eroshevich.

Zdravstvene vlasti Kalifornije rekle su u travnju da istražuju Eroshevich, koja je prema dokumentima izdala recepte za svih 11 lijekova koji su nađeni u hotelskoj sobi Nicole Smith na dan smrti. Eroshevich je tada i putovala sa Smith na Floridu.

Agenti kalifornijskog ministarstva pravosuđa u petak su se nalazili u stanu i ordinaciji Eroshevich, a 'celebrity' web portal TMZ.com izvijestio je u petak o bizarnoj podudarnosti, da su agenti ministarstva u stanu zatekli bliskog prijatelja Anne Nicole Smith i bivšeg odvjetnika Howarda K. Sterna.

Njegov glasnogovornik je kasnije izjavio da je Stern samo došao pokupiti svoje pse.

Gary Lincenberg, odvjetnik psihijatrice Eroshevich u petak nije odgovarao na telefonske pozive, navodi u izvješću MSNBC News.


Reci što misliš!