Zabava

Suze u upravi HTV-a

Stanković rasplakao Hloverku

Stanković rasplakao Hloverku

Kod gotovo svih ostalih prisutnih (Milić, Bilić, Rakić, Tomljenović, Draštata i Majić) taj je Stankovićev potez izazvao osudu, uz primjedbe da se o bolesti ne govori, osobito ne tako

"Mogla bi razmisliti o bolovanju", rekao je na kolegiju Informativnog programa HTV-a Aleksandar Stanković svojoj pretpostavljenoj Hloverki Novak - Srzić, nakon što je ona rekla da je zbog pregleda u bolnicama tek u petak doznala da mu je gost Zmago Jelinčič (koji prema njezinu mišljenju ne zaslužuje biti gost udarne jednosatne emisije), piše Večernji list.

Ona se zbog toga rasplakala pa je nakratko napustila kolegij i potom se vratila. Kod gotovo svih ostalih prisutnih (Milić, Bilić, Rakić, Tomljenović, Draštata i Majić) taj je Stankovićev potez izazvao osudu, uz primjedbe da se o bolesti ne govori, osobito ne tako. Ponovljenu zahtjevu Branimira Bilića, izrečenu povišenim glasom, da se smjesta ispriča Hloverki s vremenom su se pridružili i ostali, no Stanković se odbio ispričati i na kraju je kolegama rekao da su licemjeri.

I dok se Hloverka Novak - Srzić nije javljala na pozive, Milić, Bilić, M. Rakić i A. Stanković odbili su komentirati ili bilo što reći o sastanku koji je postao incident.

 


Reci što misliš!