Zabava

Svijet slavnih

I komičari svoje sapunice imaju: Boratu majka gura nos u brak

I komičari svoje sapunice imaju: Boratu majka gura nos u brak

Cohenova majka navodno je najviše svojoj, zasad nesuđenoj, snahi zamjerila što se ubrzo nakon poroda vratila na posao i zanemarila dijete

Sacha Baron Cohen i njegova zaručnica prisiljeni su odgoditi vjenčanje, koje se trebalo održati ovo ljeto, zbog vjerskih razloga - majka Cohenove djece i njegova zaručnica Isla Fisher nije uspjela dovršiti proces prijelaza na judaizam, što je Cohenova vjera, piše Index.hr

Par je prošle godine dobio djevojčicu, a Isla je zbog poroda zapostavila svoje poslove, uključujući i dugotrajan proces preobraćenja. Cijelu situaciju navodno dodatno pogoršavaju Cohenovi roditelji koji su zbog odgode vjenčanja izrazito uzrujani i sile Islu da "vjerske poslove" riješi što prije.

Izvor blizak paru britanskim medijima je potvrdio sumnje: "Cijela situacija je jako uzrujala Sashine roditelje. Oni su vrlo religiozni i ne sviđa im se to što su on i Isla roditelji, a nisu u braku". Isla, australska glumica koja je sve svoje slobodno vrijeme pod zadnje provela radeći na svojem novom projektu, filmu koji se snima po scenariju literalnog serijala Sophie Kinselle, a bilježi ispovijedi jedne sumanute britanske šopingholičarke, otputovala je u Britaniju kako bi pokušala izgladiti napete odnose sa svekrvom.

"Isla je pohlepna za slavom i novcima!"

Cohenova majka navodno je najviše svojoj, zasad nesuđenoj, snahi zamjerila što se ubrzo nakon poroda vratila na posao i zanemarila dijete - optužila ju je kako je pohlepna za novcem i slavom te kako joj je karijera važnija od vlastitog djeteta. U obiteljsko prepucavanje uključio se i Sacha, koji strpljivo pokušava pomiriti majku i suprugu, ali je navodno ubrzo odustao i u potpunosti se posvetio snimanju svojeg novog filma u kojem utjelovljuje lik austrijskog gay stilista Brune.

Dok majka laje, Sacha i Isla mrtvi hladni!

Ipak, ako je vjerovati izvoru bliskom paru, Sacha se novonastalom situacijom ne zamara baš previše. "Sacha je iskreno odan svojoj nevjenčanoj supruzi i njihovom djetetu i teško da bi njegova obitelj mogla pokvariti odnose između njih dvoje", rekao je. A što se tiče Isle, i s njene strane sve je u savršenom redu te se glumica veseli danu kada će i službeno postati Cohen. Jedina osoba koja neprekidno prigovara je svekrva koja "voli zabadati nos posvuda".


Reci što misliš!