Zabava

Ipak nastavak

U pripremi nastavak filma 'Seks i grad'

U pripremi nastavak filma 'Seks i grad'

Film Seks i grad koji je izašao na svjetlo dana u svibnju zaradio je 153 milijuna dolara, a o planovima o nastavku već se šuška neko vrijeme

Carrie i cure uskoro se vraćaju na velike ekrane. Kim Cattrall koja u Seks i gradu igra ulogu promiskuitetne Samanthe Jones, potvrdila je u intervjuu za britanski The Paul O'Grady Show, da snimaju nastavak filma Seks i grad.

"Da, snimit će se nastavak filma.", rekla je voditeljici intervjua, bivšoj 'spajsici', Melanie Brown, prenosi Totalportal.hr

Film Seks i grad koji je izašao na svjetlo dana u svibnju zaradio je 153 milijuna dolara, a o planovima o nastavku već se šuška neko vrijeme.

U rujnu, Sarah Jessica Parker rekla je za Usmagazine.com da nema ništa protiv te ideje.

'Sve se vrti oko priče. Ako nemamo dobru priču koja je vrijedna naše publike, nećemo snimati nastavak.', rekla je Us-u.

"U ovom trenutku smo vrlo sretni. Publika nas je odlično prihvaćala sve ove godine i ne smijemo ih razočarati. Tako da sve to shvaćamo vrlo ozbiljno i to nam je najveći izazov.', dodala je Parker koja se na kraju filma ipak 'našla na zelenoj grani' s Facom.

Cynthia Nixon rekla je Us-u da ima par dobrih ideja za svoj lik cinične odvjetnice Mirande Hobbes.

'Voljela bi je vidjeti na nekom ludom putovanju sa svojim najboljim prijateljicama Carrie, Charlotte i Samanthaom', rekla je Cynthia.

A što kaže raspuštena Samantha Jones?

"Nebo je granica...", rekla je Kim Cattrall Usmagazine.com-u u rujnu.

'Sviđa mi se što je Samanha singl - kao takva se više zabavlja!', dodala je Kim.


Reci što misliš!