Zabava

Danijela Martinović

U meni nema ni 'b' od botoksa

U meni nema ni 'b' od botoksa

Danijela kaže da se ne boji starenja i da lijepa starost najbolji božji poklon čovjeku

Danijela Martinović stigla je na promociju svog novog albuma Unikat u Brežice u luksuznoj limuzini, dugačkoj dvanaest metara, kako bi proslavila što je ovaj mjesec novi album među najprodavanijima u Hrvatskoj dok je u Sloveniji na prvom mjestu službene top-ljestvice prodaje nosača zvuka, donosi prilog Jutarnjeg lista Studio. U intervjuu priča o poslovnoj suradnji s Petrom Grašom:

'Petar je i prije napravio nekoliko ključnih odluka u produkciji pjesama, ali eto, sada je i službeno supervizor', kaže pjevačica koja tvrdi da se nije služila malim ženskim trikovima kako bi natjerala supervizora da joj popušta u radu.

'Mi samo stvaramo glazbu, a to je kreativno i zabavno, prije i poslije svega. Naravno, bilo je situacija kad je svatko imao svoje mišljenje, ali to je potpuno normalno i sve smo to riješili bez pomoći trikova', objasnila je Danijela, te odgovorila na pitanje koliko se razlikuje od početnice na estradi kad je imala dvadeset godina.

'Možda imam koju boricu više oko očiju i to je to. Svijet gledam kroz iste naočale, vjerujem da su ljudi dobri, obožavam stati na scenu i pjevati, i dalje jednako volim razveseljavati ljude', tvrdi zvijezda koja će u srpnju proslaviti 40. rođendan. Kaže da se ne boji starenja i da lijepa starost najbolji božji poklon čovjeku. Što se tiče tretmana pomlađivanja, nije još probala ni botoks ni estetske operacije:

'U meni nema ni 'b' od botoksa i tako će ostati. Osmijeh je najljepši ukras na licu čovjeka, a botoks ga ubije.'


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.