Zabava

Bogata glazbena karijera

Fanovi Danijele Martinović odabrali hitove za koncert u Lisinskom

Fanovi Danijele Martinović odabrali hitove za koncert u Lisinskom

Bogata glazbena karijera Danijele Martinović jedan od najsvjetlijih trenutaka imat će u nedjelju, 28. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Danijelini fanovi odabrali su pjesme za koncert među kojima su Svileni, Gdje Neretva hladna teče, To malo ljubavi, Ide mi, pa sve do novijih hitova Pleši sa mnom i Brodolom, a bit će izvedeni na koncertu Jednu za ljubav.

Danijelin bend u proširenom sastavu čini deset vrhunskih glazbenika koji marljivo uvježbavaju program koncerta koji će obilježiti mjesec ljubavi. Mnoge će ostaviti bez daha atraktivna produkcija i novi ritmovi kakve do sad nismo imali prilike čuti na Danijelinim koncertima. Na velikom koncertu Danijeli će se na pozornici pridružiti i gosti iznenađenja.

Svojim hitovima evocirati će uspomene, počevši od prvih uspješnica koje je davnih devedesetih otpjevala u grupi Magazin te nastavila u samostalnoj karijeri, koju je započela 1996. godine. Pored navedenih hitova Danijela će otpjevati i svoju uspješnicu s izbora pjesme za pjesmu Eurovizije 1998. godine, Neka mi ne svane.

Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 te VIP 150 kuna.

www.lisinski.hr

 

www.danijelamartinovic.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.