Zabava

Intervju Gordana Vasilja

Danijela Martinović: Usudila bi se i treći put otići na Eurosong

Danijela Martinović: Usudila bi se i treći put otići na Eurosong

Popularna Splićanka je tako između ostalog ekskluzivno otkrila i da bi se i treći put usudila predstavljati Lijepu našu na Eurosongu. ''Ako bih imala zadovoljene svoje uvjete, dakle, autorsku ekipu i s obzirom da sad već imam neka znanja i iskustva o tome, ako bi se to sve ispoštovalo, ja bih se usudila. Toliko sam luda da bih se usudila.''

Na pitanje bi li zbog izgleda pristala ići pod nož, odgovara. "Sad ovisi sve o čemu bi se radilo. Dakle, ja nisam radikalna, stvarno. Ako netko ima kriv nos pa zašto pobogu da ga ne popravi ako nam to mogućnosti pružaju." 

Govorila je i o zdravstvenim problemima koji su je mučili prošlog ljeta: "Dakle, to je bio vertigo, to je poremećaj centra za ravnotežu kojem je u mom slučaju malo nedefiniran uzrok, oni ne znaju zašto se ti kristalići okrenu u drugom pravcu, to zaista zna biti jako neugodno, ali nije ozbiljno i ja sam sad kad dođu ti trenuci, zapravo shvatila sad da ima i pozitive".

Otkrila je i nadimak Petra Graše - zove ga "Pačić". Danijela kaže da za sve drage ljude ima nadimak tako da ga nije mogao mimoići jedan. 

Cijeli intervju možete pronaći na stranicama Radio Dalmacije


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.