Zabava

Planiraju djecu

Cheryl Cole provela vikend s bivšim suprugom

Cheryl Cole provela vikend s bivšim suprugom

Svi se boje da se nogometaš ne vrati kasnije na svoje stare staze, a Cheryl završi povrijeđena

Cheryl Cole provela je cijeli vikend sa svojim bivšim suprugom Ashleyjem. Par, koji se razveo prošle godine, ovog vikenda otkrio je prijateljima kako planiraju kupiti neki posjed izvan države te u roku od dvije godine dobiti djecu. Cheryl je shvatila da joj nedostaje sreća na privatnom planu nakon što je njezina karijera počela ići silaznom putanjom. Profesionalna razočarenja pomogla su joj da shvati da se želi pomiriti s Ashleyjem.

Zajednički vikend odlično su iskoristili jer su razgovarali satima i shvatili da žele biti zajedno. Ipak, nije sve još gotovo i Cole tek treba dokazati da više neće biti nevjeran.

"Po prvi put nakon dugo vremena, Cheryl ima prazan raspored. Nakon debakla s američkim X Factorom, shvatila je da nema puno toga u životu. Ashley je bio i ostao ljubav njezinog života", izjavio je izvor blizak pjevačici.

No, svi se boje da se nogometaš ne vrati kasnije na svoje stare staze, a Cheryl završi povrijeđena. Njezine prijateljice Nicola Roberts i Kimberley Walsh boje se upravo spomenutog scenarija, no pjevačica je navodno odlučna u namjeri da bude ponovno sretna. Posljednjih tjedana Ashley i Cheryl provode sve vrijeme zajedno. Nakon vikenda u njihovom nekadašnjem domu, proveli su skupa njezin rođendan, kao i jučerašnji dan, kada su roštiljali s prijateljima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.