Zabava

Zavodnik s malih ekrana

Ivan Herceg: Zbog ljubavi bih učinio gotovo sve

Ivan Herceg: Zbog ljubavi bih učinio gotovo sve

Glavne uloge u sa­­punicama “Dolina sunca” i “Najbolje godine” priskrbile su mu slavu i status zavodnika koji bez po’ muke osvaja ženska srca

Sportski tip, naočit, tih i zatvoren, romantičan, drži do tradicionalnih vrijednosti... Osobine su to Jakova (Ja­­še) Zlatara, glavnog junaka serijala Nove TV “Larin izbor”, ali i 29-godišnjeg Ivana Hercega, koji ga utjelovljuje na malim ekranima. Zagrebačkog glumca s likom markantnog pomorca po­­vezuje i to što je zbog ljubavi spreman na sve, prenosi slobodnadalmacija.hr

Na gotovo sve, ali samo ako sam siguran da je to to! Kažu da je u ljubavi i ratu sve dopušteno. Ne znam bih li se složio s time kad je riječ o ratu, no, za pravu bih ženu napravio sve što je u mojoj moći. Jednom sam, zaljubljen do ušiju, sjeo u auto i vozio više od 500 kilometara samo da bih djevojku nakratko vidio - priznaje Ivan Herceg.

Glavne uloge u sa­­punicama “Dolina sunca” i “Najbolje godine” priskrbile su mu slavu i status zavodnika koji bez po’ muke osvaja ženska srca (pričalo se o glumicama Zrinki Cvitešić, Nives Čanović, Ani Vilenici i Jeleni Perčin te voditeljici Tatjani Jurić), a na internetskim forumima i portalima gledateljice su ga proglasile jednim od najseksepilnijih Hrvata. Na komplimentima pristojno zahvaljuje, no kaže da mu više gode komentari koji se tiču njegovog posla.

Na pitanje zašto je prihvatio ulogu u serijalu "Larin izbor", Ivan odgovara: "To je serijal koji je pomaknuo granice domaće produkcije. Već neko vrijeme izvrsno surađujem s Novom TV i kad mi je ponuđena naslovna uloga u projektu koji je okupio vrhunske profesionalce, prihvatio sam izazov."

Za scene seksa, Ivan kaže kako je za glumce snimanje takvih scena dosta neprirodna situacija tako da je pravo umijeće prikazati nešto toliko intimno, uvjerljivo. "Lakše je ako među glumačkim partnerima postoji određena kemija, no ta je kemija uvijek u službi glume i dočaravanja scene. Ne zanosimo se time privatno...", rekao je za kraj.

 SD/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.