Zabava

Vjera i nada

Mališani s onkologije snimili spot za pjesmu "I to sam ja"

Mališani s onkologije snimili spot za pjesmu

Mališani s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu snimili su s Jacquesom Houdekom, Lukom Nižetićem, Jelenom Radan te sestrama Ivanom i Marijom Husar dirljivu pjesmu i spot "I to sam ja", kojom slave ljubav, vjeru i nadu u bolje sutra. Autorica skladbe je jedna od članica Udruge "Ljubav na djelu", Suzana Paša.

"Zahvalan sam ovoj izuzetnoj djeci što su mi dali priliku da im se pridružim u stvaranju jednog novog prijateljstva, punog nade i života. Bilo je divno vidjeti kako su, iako neki od njih na teškim terapijama i kritičnim stadijima bolesti, iz punog srca pjevali i plesali, i nama velikima dali snagu i mnogo pozitivne energije", izjavio je Jacques Houdek nakon završenog snimanja spota.

Udruga "Ljubav na djelu" upravo ovom pjesmom započinje veliki humanitarni projekt kojim prikuplja sredstva za uređenje Odjela hematologije i onkologije u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb - Klaićeva, te poboljšanje uvjeta kako bi djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima omogućili dostojno liječenje i boravak u bolnici.

Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti u sklopu Klaićeve bolnice, "Ljubav na djelu", bavi se promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom i inicijativom za promjene u društvu, za pomoć osobama s manje mogućnosti, osvješćivanjem javnog mišljenja o problemima drugih, glazbenom aktivnošću i humanitarnim radom. Više informacija o udruzi i humanitarnom projektu možete pronaći ovdje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.