Kultura

u izvedbi Kedže i Zsa Zse

"Sve u meni se budi" je najemitiranija pjesma 64. Zagrebačkog festivala

Zagrebački festival

„Sve u meni se budi“ u izvedbi Kedže i Zsa Zse ujedno najemitiranija je pjesma posljednjeg, 64. Zagrebačkog festivala, po službenim podacima HDS ZAMP-a!

Pjesma autora Ante Pecotića tako će na najbolji način zaključiti svoju uspješnu godinu, brojne nagrade i status hita koji je svoju premijeru imao upravo na Zagrebačkom festivalu u siječnju 2017.

„Ante i ja surađujemo već par godina, a godinu dana smo tragali za pravom pjevačicom koju smo pronašli u Zsa Zsi. Klavirska osnova kojom pjesma počinje je ostala, a pod vodstvom producenta Igora Ivanovića koji je naše zelje složio u smislenu cjelinu, tražili smo uzore u glazbi koju privatno slušamo i složili jednu lijepu glazbenu priču“, opisuje Kedžo rađanje ovog dueta.

„Na prvi ton smo kliknuli znajući da radimo pravu stvar. Ne bih rekla da se u strukturi i aranžmanu pjesma bitno razlikuje od demo verzije jer smo na samom početku shvatili što ona traži i što mi želimo od nje. Što smo duže snimali, to je inspiracija sve više dolazila".

"Poruka pjesme je čista ljubav, bezvremenska, bezuvjetna, nedodirljiva i iskrena“, pojašnjava Jelena Žnidarić Zsa Zsa kojoj je debi na Zagrebačkom festivalu ujedno bio i vatreno krštenje na hrvatskoj glazbenoj sceni".

„Kedžo i ja smo se upoznali preko društvenih mreža, iako sam ja njega znala puno duže nego on mene. Dugo smo planirali snimiti nekakav cover, no Kedžo je došao s nečim boljim, idejom koja je rezultirala nastupom na Zagrebačkom festivalu, a kao šlag na kraju, došla je i sama pobjeda", izjavil ja Zsa Zsa.


Reci što misliš!