Zabava

Bračnoj sreći došao je kraj

Zbog čega slavni brakovi traju sve kraće?

Zbog čega slavni brakovi traju sve kraće?

Malina Grahek, Jelena Perčin i Pamela Ramljak samo su neke od slavnih faca koje su stale pred oltar vjerujući kako je 'da' bio zauvijek, međutim čini se kako slavni brakovi traju kraće no ikad.

Kada su u rujnu 2009. uz Aninu najdražu pjesmu 'Do posljednjeg daha', poznati duet Nene Belana i Zorice Kondže, Ana Gruica i Dijan Jahjefendića izmijenili bračne zavjete pred matičarom u Livnu, vjerojatno nisu ni slutili kako će samo godinu i pol kasnije njihovoj bračnoj sreći doći kraj. Njihovi prijatelji tvrde da treća osoba nije razlog ljubavnog kraha, već je riječ o međusobnom neslaganju. Ona, ipak, više nije zaštitno lice njegova fitnes-centra, tako da su prekinuli i poslovnu suradnju. Ana se nakon manekenske karijere posvetila kazalištu, a u posljednjih godinu dana imala je pet premijera. Dijan je pak više volio voditi miran život, a Ana koja je uvijek raspoložena za razgovor, sada zajedno sa suprugom šuti o pravim uzrocima kraha.

Kada su prije nešto više od godine dana Malina Grahek i Josip Šelendić uplovili u bračnu luku, vjerojatno nisu ni pomišljali da će njihovoj sreću vrlo brzo biti kraj. U studenom 2009.godine, 21-godišnja Malina Grahek udala za tada 32-godišnjeg Josipa Šelendića. Svadba je bila kod matičara dok je manekenka bila u trećem mjesecu trudnoće. U rujnu 2010. vjenčali su se i u crkvi u zagrebačkim Remetama, a nakon toga s petstotinjak gostiju slavili na golf terenima u Zagrebu u šatoru od 1.000 četvornih metara.

Šelendić je svadbu navodno platio čak dva milijuna kuna čime je njegovo vjenčanje s Malinom postalo jedno od najskupljih u Hrvatskoj. Nakon samo dvije godine braka, Josip je priznao kako će podnijeti papire za razvod braka. Razlog tome je što se Malina na rođendanu obiteljske prijateljice napila i navodno ljubila s njegovim prijateljem te posvađala s uzvanicima. Sve se to zbivalo dok joj je suprug bio u Kataru, gdje ima građevinsku tvrtku.

U prosincu 2008. Jelena Perčin izmijenila je bračne zavjete s dečkom Kristijanom Babićem u zagrebačkoj Palmotićevoj ulici. Preko bijele vjenčanice, tada 27-godišnje Jelene nazirao se trudnički trbuh, a na vjenčanju je bilo 60-ak najbližih prijatelja. Početkom 2011., glumica i ugostitelj objavili su kraj braka u kojem su dobili kćerkicu Lottu, jer su navodno shvatili da ne mogu biti sretni zajedno. Iako službeno nisu predali papire za razvod, lijepa glumica s trogodišnjom kćeri živi odvojeno i demantira mogućnost povratka suprugu.

U studenom 2008., lijepa feminemka Pamela Ramljak udala se u Beču za četiri godine starijeg Stojana Rakića, inženjera telekomunikacija i elektronike, koji tamo živi i radi. No njihov brak je potrajao tek nešto više od godine dana. 'Mislila sam da ću sa Stojanom ostarjeti, no bilo bi nam mnogo teže da smo imali djecu i da smo samo zbog njih ostali zajedno. Ako ne mogu imati muškarca koji me potpuno podržava, radije ću biti sama', rekla je tada za Gloriju i kao razlog kraha braka navela suprugovo nerazumijevanje njezina posla koji uključuje nastupe i putovanja diljem bivše države, zbog čega nisu mogli biti zajedno koliko su htjeli. Nakon razlaza sa suprugom spala je na samo 48 kilograma i okrenula se duhovnoj obnovi.

Redatelj Danilo Šerbedžija i producentica Lavinia Stubbs rastali su se nakon samo dvije godine braka u kojem se rodio njihov sinčić Ivan. 'Istina je, Lavinia i ja se razvodimo. Problem je u meni pa je logičan korak bio da podnesem zahtjev za razvod braka. Ne bih želio da se stekne dojam kako je to bila njezina volja i da je ona za išta kriva, jer to nije istina i to neću dopustiti.

Nema tu nikakve senzacije, sve ćemo riješiti sporazumno, jer nema nikakve potrebe da se povlačimo po sudovima. Zahvalan sam joj na ljubavi kojom je njegovala naš brak, a i na razumijevanju koje je pokazala sada kada proživljavamo i ove teške dane', izjavio je tada sin slavnog glumca te ponovio kako im je najvažnija dobrobit njihova sina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.