Zabava

Najava

U subotu "Supernova street basket show"

U subotu

Dragi igrači, igračice, hakleri i ostali ljubitelji KOŠARKE!!!

Nadamo se da vam lopte ne skupljaju prašinu, provjerite razinu tlaka, naelektrizirajte se pogledom na filmić od Michaela Jordana, obucite svoje sretne tenisice, te dođite u subotu 26.5.2012. od 16 do 21 sat u SUPERNOVA centar na SUPERNOVA STREET BASKET SHOW, i pokažite sve svoje vještine koje znate ispod obruča. Da ne ostane sve na tome, i da dodatno povećamo superiornost ovog turnira u pomoć smo pozvali plesne skupine i hip-hop plesače da dodatno podignu već uzavrelu atmosferu. Ako se premali da se objesite za koš, nemate dovoljni odraz zbog ozljede skočnog zgloba ili ste jednostavno tip mirnije ruke, svoju sreću tada možete okušati kroz natjecanje u slobodnim bacanjima i tricama.

Sve što trebate za prijavu je okupiti svoj tim od 3 ili 4 igrača, i javiti se na Facebook stranicu Noćni hakl ili nazvati na broj 099 243 7373.

No ni to nije sve, za vas dovodimo i biciklistički poligon Hrvatskog auto kluba, na kojem sve posjetitelje očekuju i razna natjecanja u spretnosti vožnje bicikla i romobila, mini škola kotača, akrobatski BMX show te animacijski program za najmlađe.

Naravno, najbolje ćemo nagraditi vrijednim nagradama sponzora: Tehno Trade Hp, Hervis, Müller, dm, S.Oliver, Kappa, City bar Zadar i Mustang.

Ovo je idealna prilika da izvježbate svoj šut, proradite svoje strategije i taktike, popravite svoju kondiciju i odlično se zabavite, bilo gledajući, bilo igrajući. Ne trebamo ni reći, da se naravno vidimo u subotu 26.5. od 16 do 21 sat u SUPERNOVA centru Zadar!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.