Zabava

Popularni show

Počela sedma sezona "Plesa sa zvijezdama"

Počela sedma sezona

Ove subote na HTV-u je počela još jedna sezona glazbeno-plesnog showa "Ples sa zvijezdama".

Sedma sezona donijela je sa sobom nekoliko noviteta: umjesto osam, ove se godine natječe deset parova, a u finale umjesto dva ulaze tri najbolja para.

Ovosezonski plesni parovi su Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Nika Fleiss i Marko Herceg, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert, Blaženka Leib i Patrik Majcen, Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić te Niko Pulić i Tamara Despot. U žiriju su se i ove sezone našli Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman.

Ženske zvijezde plesale valcer i cha-cha-cha

U prvoj emisiji natjecale su se ženske zvijezde, Ana Begić, Barbara Radulović, Nika Fleiss, Mirna Medaković i Blaženka Leib, plešući engleski valcer i cha-cha-cha. Prva je na podij stala Ana Begić, koja je usput pokazala i novu figuru i dobila pohvale žirija, a za svoj su nastup ona i Hrvoje Kraševac dobili 33 boda. Valcer su potom otplesali Nika Fleiss i Marko Herceg, a skijašica je pritom ipak malo lošije prošla od svoje prethodnice, osvojivši 24 boda.

S Damirom Horvatinčićem nastupila je Mirna Medaković, plešući cha-cha-cha, a iako je žiri bio prilično zadovoljan njihovom izvedbom, kod simpatične je glumice svejedno bila vidljiva trema koju je pokušala sakriti širokim osmijehom. Osvojili su 33 boda. Barbara Radulović i Robert Schubert plesali su valcer i u potpunosti oduševili žiri koji ih je nagradio s čak 38 bodova - dobili su i dvije desetke. Kao posljednja u natjecateljskom dijelu nastupila je Blaženka Leib, u društvu plesnog partnera Patrika Majcena, a oni su svojim valcerom, baš kao i Nika Fleiss i Marko Herceg, osvojili 24 boda.

Severina i njezin zlatni triko

Kad su djevojke probile led, u skupnoj su točki mambo zaplesale muške zvijezde sa svojim partnericama, a nakon što je glasovanje zatvoreno nastupila je Severina s hitom "Italiana", pojavivši se samo u zlatnom trikou. Unatoč tome što je pokazala fantastičnu formu, upitana hoće li se pojaviti u showu kao natjecateljica prokomentirala je da bi se za to morala "stesati".

U "finalu" ispadanja našle su se Nika Fleiss i Barbara Radulović, a natjecanje je već u prvoj emisiji završilo za skijašicu i njezinog partnera Marka Hercega.

Iduće subote ispast će jedan muški natjecatelj zajedno sa svojom profesionalnom partnericom, a od treće emisije ispadanje će se odvijati kao i u dosadašnjim sezonama.

Za kraj je Severina u kreaciji Matije Vuice otpjevala i pjesmu "Grad bez ljudi".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.